Noticia10/09/2021

Inauguració de la botiga Moda Re- a Balaguer

Es va comptar amb la participació de voluntaris/es de diferents contrades de la diòcesi.

 

El proppassat dissabte, 3 de setembre, va tenir lloc la inauguració de la botiga Moda Re- de CD Urgell a la ciutat de Balaguer, en el marc de la Trobada de voluntariat de Càritas d’aquesta diòcesi.

La Trobada es va iniciar al matí i va comptar amb la participació de voluntaris/es de diferents contrades de la diòcesi. Després de la benvinguda, el P. Joan Carrera va impartir la conferència “Viure millor amb menys”. Tot seguit, Josep Casanova, director de CD Urgell va presentar la Memòria 2020. Un cop finida aquesta presentació va tenir lloc l’eucaristia presidida per Mons. Joan-Enric Vives, arquebisbe d’Urgell. Finalment, el matí es va cloure un dinar de germanor.

Per la tarda, es va fer l’acte d’inauguració de la nova botiga Moda Re- al Bisbat d’Urgell. En aquest acte hi van ser-hi presents: l’arquebisbe d’Urgell, el director de CD Urgell, el president de Càritas Catalunya, el vicepresident i la secretària general de Cáritas Española, el batlle de la vila, el delegat del Govern a Lleida, el regidor de Serveis Socials, l’arquitecte, representants de CaixaBank i de les empreses proveïdores, voluntaris i professionals contractats de CD Urgell i de les CD de Barcelona i Lleida.