Noticia26/04/2021

Arriba una nova edició del DANSEM per Càritas

Un espectacle a benefici dels projectes de Càritas, que combina actuacions de grups d'edats i estils molt diversos amb una passió compartida: el ball

 

Un bon grup d’escoles de dansa de Girona i Salt organitzen una nova edició del DANSEM, un espectacle a benefici dels projectes de Càritas, que combina actuacions de grups d’edats i estils molt diversos amb una passió compartida: el ball. L’any passat, a causa de la COVID-19, no es va poder celebrar la funció de Girona, però enguany les persones participants han esperat amb moltes ganes i il·lusió aquesta nova edició, que se celebra seguint totes les mesures de seguretat, amb un aforament limitat al 50%.

Després d’un any de restriccions i de no poder entrenar de manera presencial ni mantenir contacte físic, el DANSEM d’aquest any suposa una oportunitat molt especial per a les escoles, i totes les persones, tant amateurs com professionals, vinculades a la dansa, que desitgen més que mai poder compartir el seu art amb el públic.

El DANSEM és una exhibició de ball, però també una iniciativa solidària que permet recaptar fons per als projectes de Càritas destinats a donar resposta a la crisi sociosanitària provocada per la pandèmia. El DANSEM és una oportunitat per gaudir de la cultura generada als nostres barris i, alhora, contribuir a la lluita contra l’exclusió social.  

La primera funció es va fer dissabte passat (24 d’abril), al Teatre de Salt, i l’edició tancarà les portes ja el 5 de juny, a dos quarts de vuit del vespre, al Teatre Municipal de Girona.