Campaña

Tu hi tens molt a veure

Donar

Estem tan acostumats a veure persones que pateixen que hem deixat de veure-les. Per això et demanem que no miris cap a una altra banda i que actuis.
1 de cada 4 persones a Catalunya es troben en situació de pobresa i exclusió social

Enmig d’una realitat complexa i dolorosa en què acompanyem aquells que més pateixen, estem cridats a comunicar esperança. I és que després d’anys de moltes dificultats, ens hem tornat insensibles a la pobresa. Tots vivim centrats en les nostres pròpies necessitats, veure algú patint ens molesta, busquem construir una societat d’esquena al dolor.

Darrere de tot això, veiem que milers de persones a les nostres ciutats, pobles i barris malviuen amb escassos recursos i a poc a poc es van fent invisibles, no tenen accés a una vida digna, ni als mateixos drets ni oportunitats. De fet, 1 de cada 4 persones a Catalunya es troben en situació de pobresa i exclusió social, segons el darrer informe FOESSA.

Volem animar i despertar la solidaritat que viu en cada persona perquè ens impliquem i ens comprometem amb un estil de vida que transformi i busqui la felicitat de l’altre. Et demanem que eixamplis la mirada, ja que tu hi tens molt a veure.

No miris cap a una altra banda

Què estic disposat a veure i a escoltar del que passa al meu voltant?
Com m’afecta el que veig i el que escolto?
Quina resposta sento en mi?

Si et respons a aquestes preguntes podràs ser capaç d’obrir els ulls de forma conscient. Necessitem veure i aturar-nos per saber què passa mentre fem camí. En la nostra capacitat de veure ens ho juguem tot.  Pren una mirada renovada per la caritat, per un amor que ho dona tot i que ho veu tot.

Amb 50 euros

Cobrirem l’alimentació d’una família durant una setmana

DONA

Amb 65 euros

Oferirem atenció a família monoparental durant un mes.

DONA

Amb 110 euros

Es pdorà allotjar una persona en risc d’exclusió social en un pis compartit durant dos mesos.

DONA

Si vols veure, has de fer el pas. No et perdis en excuses. No deixis passar la vida sense veure-la; ni els qui la transiten al teu costat sense mirar-los des del cor.