Campaña

BRINDEM PER LA SOLIDARITAT

Josep Roca, sommelier d'El Celler de Can Roca, apadrina el Cava amb Cor,
una iniciativa solidària de la Confraria del Cava amb Càritas Catalunya

                  

 

Una iniciativa solidària

 

 

El Cava és un dels nostres productes tradicionals presents a totes les festes, efemèrides, fites i celebracions.

La missió de Càritas, el seu Cor, és oferir eines i recursos a les persones més vulnerables per superar les situacions de pobresa i exclusió social.

El Cava amb Cor és una iniciativa solidària de la Confraria del Cava per aconseguir finançar beques menjador i projectes socioeducatius per a infants i joves atesos per Càritas arreu de Catalunya, amb la col·laboració de:

 

 

 

i la participació de:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un padrí molt especial

 

 

Josep Roca, d’El Celler de Can Roca, compromès amb les accions de Càritas, serà la cara visible del #CavaAmbCor durant el 2022. El reputat sommelier participarà desinteressadament en diverses accions de difusió per augmentar la visibilitat de la iniciativa i el seu impacte.

La resta de l’equip d’El Celler de Can Roca també s’ha implicat en aquesta iniciativa.

 

Com puc col·laborar?

 

 

La Confraria del Cava i tots els cellers implicats, han embotellat una edició especial dels seus caves, amb una mateixa imatge, amb l’objectiu que sigui fàcilment identificable als punts de venda col·laboradors de tot Catalunya durant la tardor de 2022. Dos euros de cada ampolla que compris aniran destinats a la iniciativa solidària #CavaAmbCor per a infants i joves vulnerables.

 

Pots col·laborar i construir una societat amb més oportunitats pels infants i joves.

 

També pots fer els donatius a través de:

CAIXABANK: Cáritas Catalunya. Ajuda’ns a ajudar

CODI BIZUM: 38031

Si fas un donatiu a través d’aquests canals i vols desgravar-te’l, et demanem que ens facis arribar les teves dades personals (Nom, DNI i dades de contacte) a través dels formularis de donació, al correu electrònic administracio@caritascatalunya.cat o per telèfon al 934 126 864. Si ens facilites el teu codi postal, t’atendrem a través de la teva Càritas diocesana.

 

 

Punts de venda adherits