Campaña

BRINDEM PER LA SOLIDARITAT

Josep Roca, sommelier d'El Celler de Can Roca, apadrina el Cava amb Cor,
una iniciativa solidària de la Confraria del Cava amb Càritas Catalunya

                  

                                                                                             

 

Una iniciativa solidària

 

 

El Cava és un dels nostres productes tradicionals presents a totes les festes, efemèrides, fites i celebracions.

La missió de Càritas, el seu Cor, és oferir eines i recursos a les persones més vulnerables per superar les situacions de pobresa i exclusió social.

El Cava amb Cor és una iniciativa solidària de la Confraria del Cava per aconseguir finançar beques menjador i projectes socioeducatius per a infants i joves atesos per Càritas arreu de Catalunya, amb la col·laboració de:

     

 

i la participació de:

  

 

Enguany hem renovat i enfortit la col·laboració entre la Confraria del Cava i Càritas Catalunya que va néixer fa 10 anys per sensibilitzar i captar fons a favor del Programa de Família i Infància de Càritas Catalunya. La tradicional Nit solidària que aplegava a cavistes i empreses al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) va derivar cap a la Campanya Cava amb Cor amb l’arribada de la COVID-19. Durant els tres primers anys del projecte hem recaptat gairebé 85.000 € que ens han permès ajudar a més de 550 infants, joves i les seves famílies.

 

 

Un padrí molt especial

 

 

Josep Roca, d’El Celler de Can Roca, compromès amb les accions de Càritas, és la cara visible del #CavaambCor des de l’any 2021. El reputat somelier participa desinteressadament en diverses accions de difusió per augmentar la visibilitat de la iniciativa i el seu impacte. La resta de l’equip d’El Celler de Can Roca també s’ha implicat en aquesta iniciativa.

 

Com puc col·laborar?

 

 

La Confraria del Cava i tots els cellers implicats han embotellat una edició especial dels seus caves, amb una mateixa imatge, amb l’objectiu que sigui fàcilment identificable en els punts de venda col·laboradors d’arreu de Catalunya durant la tardor del 2023. Dos euros de cada ampolla que aniran destinats a la iniciativa solidària #CavaAmbCor per a infants i joves vulnerables.

Pots col·laborar i construir una societat amb més oportunitats pels infants i joves.

 

També pots fer els donatius a través de:

CaixaBank: Càritas Catalunya. Ajuda’ns a ajudar

Caixa Enginyers: ES45 3025 0005 8714 3332 2715

CODI BIZUM: 38031

Si fas un donatiu a través d’aquests canals i vols desgravar-te’l, et demanem que ens facis arribar les teves dades personals (Nom, DNI i dades de contacte) a través dels formularis de donació, al correu electrònic administracio@caritascatalunya.cat o per telèfon al 934 126 864. Si ens facilites el teu codi postal, t’atendrem a través de la teva Càritas diocesana.

 

Punts de venda adherits

 

 

      

 

Formulari de comandes per a empreses*

*Les caixes són de 6 ampolles

Suma’t a les empreses amb cor que ja han comprat el cava amb cor!

* Campos obligatorios