Noticia13/09/2021

Les Càritas diocesanes catalanes inicien els nous cursos formatius per a adults

Aquests cursos són totalment gratuïts i els grups classe solen estar formats per 15-20 persones.

 

Amb l’inici del nou curs escolar, les Càritas diocesanes amb seu a Catalunya també comencen les activitats formatives en diferents àmbits com, per exemple, els cursos de llengua catalana i castellana, els tallers per a la millora de l’autoestima personal, els seminaris sobre la millora de les capacitats i habilitats personals, etc.

Una bona mostra d’aquest inici d’activitat són els nous cursos de llengua que Càritas Diocesana de Tarragona organitzarà durant aquests tres propers mesos a Tarragona, Reus i Creixell. Aquests cursos són totalment gratuïts i els grups classe solen estar formats per 15-20 persones. Les classes s’efectuen als matins. Les inscripcions es poden fer presencialment a les seus de Càritas Diocesana de Tarragona, de Càritas Interparroquial de Reus o a la Biblioteca Municipal de Creixell, o bé en línia a través de https://www.caritasdtarragona.cat/formacio/

Durant el passat any 2020 prop de 4.600 persones d’arreu de Catalunya van participar de 119 projectes adreçats a l’educació i la formació dels adults.