Noticia27/09/2021

APASOMI amplia els serveis de la seva línia de jardineria

Aquesta nova línia centrada en la jardineria obre noves possibilitats de treball per a les persones vulnerables.

 

Des del mes de març, APASOMI, l’empresa d’inserció laboral de Càritas Diocesana de Terrassa, s’encarrega del manteniment, rec i esbrossat d’un territori/parcel·la del Vallès. Aquesta nova línia centrada en la jardineria obre noves possibilitats de treball per a les persones vulnerables.

Aquesta empresa forma part del grup de tretze empreses d’inserció que tenen les deu Càritas diocesanes amb seu a Catalunya i que van donar feina a 1.616 treballadors i treballadores durant el 2020, amb una inversió de 22,9 milions d’euros.

Gràcies a l’experiència dels primers mesos, s’han ampliat els serveis, anant més enllà de les tasques de jardineria habituals. En els darrers treballs s’ha realitzat l’adequació d’un espai afectat pels aiguats.

APASOMI és una empresa d’inserció laboral que crea llocs de treball per a persones en risc d’exclusió social i forma als seus treballadors. Tot des d’un acompanyament laboral basat en l’apoderament i el respecte. Treballen sempre per la qualitat, la polivalència i l’eficiència del servei.