Nota de prensa07/07/2020

Relleu d’Ezequiel Rufes en la direcció de la Càritas Parroquial de Tàrrega

La nova persona proposada és Josep Manel Gustemps, membre de l’actual Junta i persona amb gran experiència en entitats socials.

 

En la Junta de Càritas Parroquial de Tàrrega, celebrada el passat 16 de juny, el director Ezequiel Rufes manifestà la seva decisió de deixar el càrrec i passar-lo a una altra persona de la Junta. Rufes ocupava el càrrec des de l’any 2014.

Les seves accions, com ell mateix ha dit en una carta a tot Càritas, han estat sustentades en els següents pilars: “una informació complerta i transparent; una coordinació entre els professionals i la Junta; una comunicació per Radio Tàrrega, Nova Tàrrega, el Ressò i Xarxes com a vehicle per donar-nos a conèixer. També el tenir un equilibri pressupostari i impulsar la cohesió i responsabilitat de tots els membres de Càritas.”

Des de la Unitat Pastoral Parroquial de Tàrrega s’agraeix a Ezequiel Rufes tota la seva intensa entrega, gran professionalitat, rigor, transparència, bon fer amb les persones, capacitat d’avançar i visió de futur. Rufes des d’ara passa a ser director en funcions fins a la nova Junta del proper mes de setembre, on es farà el relleu definitiu del càrrec.

La nova persona proposada és Josep Manel Gustemps, membre de l’actual Junta i persona amb gran experiència en entitats socials, al qual se li manifesta l’agraïment per haver acceptat aquest nou servei cap a Càritas Parroquial de Tàrrega.