Nota de prensa07/07/2020

El sotsdelegat del govern de l’Estat a Tarragona visita Càritas Diocesana de Tortosa on és rebut pel bisbe Enrique Benavent

El sotsdelegat del Govern de l’Estat va tenir unes paraules de lloança i encoratjament per la feina realitzada per Càritas Diocesana de Tortosa, que al llarg dels quasi 60 anys de vida ha donat mostres d’estar sempre al costat de la gent més necessitada i vulnerable de la nostra societat.

 

El sotsdelegat del Govern de l’Estat a Tarragona, Joan Sabaté i Borràs, va visitar dimecres passat (1 de juliol) oficialment les instal·lacions de Càritas Diocesana de Tortosa. 

La visita, respon a la invitació cursada pel Director de Càritas Diocesana Agustí Castell, com a mostra d’agraïment pel suport prestat pel sotsdelegat al llarg de tot el procés relacionat amb la pandèmia del coronavirus COVID-19 que hem patit en aquests darrers mesos. 

El bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, va testimoniar el seu reconeixement a Joan Sabaté per haver tingut en compte institucions del bisbat de Tortosa, les quals han rebut en tot moment, la comprensió i la dedicació per part del sotsdelegat, en aquests moments de tanta dificultat provocats per la COVID-19. 

Per part del Director de Càritas Diocesana, el Delegat Episcopal Carlos París i els membres de l’Equip Directiu de Càritas Diocesana, es va mantenir una reunió de treball on se li va entregar a Joan Sabaté un exemplar de la Memòria d’Activitats del 2019, i del Pla Estratègic en vigor, així com se’l va posar al corrent de totes les actuacions que es porten a terme a nivell de la diòcesi amb motiu de la COVID-19 per part dels diferents equips locals de Càritas. 

Joan Sabaté es va interessar pels diferents projectes i programes d’ajut establerts per Càritas Diocesana de Tortosa, que en el darrer any han suposat prestar prop de 50.000 serveis personals a les 7.829 persones que són ateses pels equips locals de les 34 Càritas que treballen en el conjunt de la diòcesi. Posteriorment va visitar els diferents espais de les instal·lacions i va saludar els professionals que presten els seus serveis a Càritas Diocesana i va conèixer directament les expectatives i projectes que porten a terme com a tècnics a nivell del territori diocesà. 

Finalment, el sotsdelegat del Govern de l’Estat va tenir unes paraules de lloança i encoratjament per la feina realitzada per Càritas Diocesana de Tortosa, que al llarg dels quasi 60 anys de vida ha donat mostres d’estar sempre al costat de la gent més necessitada i vulnerable de la nostra societat.