Campaña

Siguem més poble

El poble més gran del món.

 

A Càritas ens agrada pensar que vivim en el poble més gran del món, on hi conviuen més de 7.000 milions de veïns i veïnes que es coneixen i s’ajuden. Revincula’t amb altres persones, atreveix-te a donar i fes tot el possible perquè la dignitat i la justícia siguin possibles per a tothom.

 


Aquest context extraordinari de pandèmia i de crisi que afecta totes les dimensions de la vida humana ens ha situat en un altre lloc comú: el de la fragilitat, la petitesa, la impotència, la necessitat. Això ens fa plantejar una pregunta:
què passaria si fóssim més poble?

 

 


A Càritas no volem tornar a la normalitat d’abans; considerem que ens trobem davant una oportunitat única per construir una normalitat nova, més justa i fraterna.Però sols no ho podem fer. Et necessitem per aconseguir-ho.
Ens acompanyes en aquest camí?

 

 

Amb 60 euros una família podrà pagar una factura de la llum.

Amb 150 euros una família de 3 membres podrà comprar aliments durant 2 setmanes.

Amb 281 euros una família podrà pagar una mensualitat de relloguer de l’habitació on viuen.

Materials de la campanya

 

 
TAMBÉ POTS FER ELS DONATIUS A TRAVÉS DE CAIXABANK

Si fas un donatiu a través d’aquests canals i vols desgravar-te’l, et demanem que ens facis arribar les teves dades personals (Nom, DNI i dades de contacte) a través del formulari del banc o del correu electrònic  administracio@caritascatalunya.cat.

En cas que ens facilitis el codi postal, passarem les teves dades a la Càritas diocesana corresponent perquè puguin atendre’t en tot allò que necessitis.

SI TENS ALGUN DUBTE, CONTACTA AMB EL SERVEI D’ATENCIÓ AL COL·LABORADOR AL TELÈFON 93 412 68 64
O AL CORREU ELECTRÒNIC administracio@caritascatalunya.cat