Campaña

Fes que aquest Nadal s’ompli de petits miracles

Donar

A Catalunya, 1 de cada 3 llars té dificultats per fer front als subministraments, al menjar o al lloguer. No ho permetis. Tu hi tens molt a veure.

Veure més enllà… per ser portadors de petits miracles

Aquest Nadal tenim una nova oportunitat per no deixar-nos encegar per les llums de l’aparença i de la superficialitat, de veure més enllà de les nostres pròpies necessitats per poder ser portadors de petits miracles.

És hora d’enfocar la mirada, de posar-nos les ulleres adequades per corregir la nostra forma de mirar i de situar-nos davant del que està passant al nostre voltant. L’Advent és un temps molt especial que ens pot ajudar a enfocar-nos en allò que de veritat volem viure i veure.

Per poder fer petits miracles, no hem de deixar que se’ns ennuvoli la mirada amb la por, la mandra o la indiferència. Tal com diu el Papa Francesc: “hem de deixar de viure en una societat que busqui construir-se d’esquena al dolor dels altres”.

COL·LABORA

Un Nadal d’oportunitat i esperança

Oportunitat

Des de la Gran Recessió del 2008 sembla que no aixequem cap veient com passem d’una crisi a una altra. En aquest temps en què la guerra a Ucraïna i a Terra Santa ens alerten de la necessitat urgent de construir camins de pau i d’entesa, transitem en un context social  i en una crisi que ofega a milers de persones en la pobresa i en la manca de oportunitats per sortir-ne. 

Aquest Nadal tenim justament l’oportunitat d’estar al costat de les persones que més ho necessiten. Famílies extenses amb menors d’edat a càrrec, persones amb llocs de treball precaris o sense contractes o persones en situacions d’amuntegament o infrahabitatge. Totes elles necessiten petits miracles. 

Esperança

Nadal és temps d’esperança. Esperança com la que senten el petit David i els seus pares, que amb l’ajuda de persones com tu, han presenciat un petit miracle. En David té sis anys i va preparar amb molta il·lusió la decoració del pessebre i de l’arbre de Nadal. Només li quedava encendre’n els llums perquè l’esperit del Nadal il·luminés casa seva.

El que no sabia és que aquest any no podria fer-ho: a la seva família li havien tallat el subministrament per impagament. Un mes abans de Nadal, i gràcies a un àngel que podries ser tu, s’esdevé un petit miracle: el menjador de casa seva brilla finalment amb llums de tots colors.

Quin impacte tindrà la teva ajuda?

Amb 59 euros

Assumiràs una mensualitat de la factura de la llum d’una família i faràs que un infant no es quedi sense il·luminar l’arbre i el pessebre.

DONA

Amb 175 euros

Faràs possible que una família sense recursos tingui un plat a taula durant el proper mes, inclòs el dinar de Nadal, el dia més especial de l’any.

DONA

Amb 315 euros

Oferiràs un sostre a una mare sola perquè pugui celebrar dignament aquestes festes amb els seus fills.

DONA