Campaña

Allà on ens necessiten

Donar

Hi ha una cosa pitjor a estar perdut: sentir-se perdut. A Càritas estem al costat de les persones quan no troben el rumb. Junts podem ser allà on ens necessiten. Obre camins a l’esperança i la justícia

Allà on et necessiten

És un missatge directe a les persones vulnerables, que han de saber on ens poden trobar. Volem fer visible la realitat de les persones que, d’una manera o una altra, han perdut el rumb o el sentit, o no acaben de trobar aquesta oportunitat per tirar endavant sense els recursos necessaris.

 

Obre camins a l’esperança

Obrir camí a l’esperança no és només una utopia, és una tasca àrdua, compromesa i diària que comporta responsabilitat afectiva i efectiva, coherent i propera. És un missatge per fomentar la solidaritat i el compromís amb la transformació social.

COL·LABORA

Hi som en cada impuls

Els informes de Càritas Barcelona i la Fundació FOESSA dibuixen una realitat que et demana, ara més que mai, estar al costat de les persones que més ho necessiten. Per fer front a les problemàtiques que et mostrem a continuació, hi necessitem ser en cada instant, en cada batec, en cada impuls.

• Situacions d’exclusió molt més severes, persones amb més deteriorament, especialment psicoemocional.

• Una problemàtica de l’habitatge que es va aguditzant i incrementa les situacions de sensellarisme en homes, dones i famílies.

• Una precarietat laboral que obstaculitza moltes persones a l’hora de viure amb estabilitat i iniciar projectes vitals nous.

• Un augment del nivell d’estrès financer entre la població que viu de lloguer, davant l’escassa oferta de lloguer social i els ingressos econòmics baixos.

• Més persones en situació d’irregularitat administrativa arran de les onades migratòries.

• Una població infantil i juvenil en una situació de desavantatge social tan profund que amb tota probabilitat l’arrossegaran tota la vida.

A Càritas sabem que es pot reorientar la ruta de les persones que viuen aquestes situacions; només cal ser allà, a prop, al seu costat i oferir-los el que tots portem a dins: amor en forma d’escolta, acollida, empoderament, temps, oportunitat i un projecte comú.

En què es convertirà el teu donatiu?

Si vols ser allà on se’t necessita, ofereix 315 € a una mare sola que no arriba a final de mes perquè pugui pagar una mensualitat de l’habitació de relloguer on viu amb els seus fills.

DONA

Com pot trobar el camí un pare de família que s’ha quedat sense feina? Amb 150 € li regalaràs formació professional de cuina o neteja durant 1 mes.

DONA

Obrir camins a l’esperança i la justícia és ajudar amb 61 € a dos infants d’una família sense recursos perquè facin reforç escolar o activitats esportives durant 1 mes.

DONA